Omega Hydro II Peeling

Door middel van een peeling worden pigmentveranderingen, rimpels, acne, littekens en andere onregelmatigheden verminderd.

Wat is een ‘’peeling’’ precies?
Naar het Nederlands vertaald, betekent ‘’peeling’’ ook wel ‘’afpellen’’ of ‘’vervellen’’. Dit verklaart ook deels wat er bij een peeling gebeurd: door de zuren in de vloeistof vindt er een versnelde afschilfering plaats en wordt de huid oppervlakkig verwond.

Werkzame stoffen
Stoffen die hiervoor gebruikt worden zijn onder meer salicylzuur, glycolzuur of het ietwat agressievere trichloorazijnzuur (TCA). De zuren zorgen daarnaast voor de stimulatie van de nieuwvorming van collageenvezels, waardoor de spierspanning van het steunweefsel wordt verhoogd. Ook verbetert de elasticiteit van de huid en is de huid beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden.

Het resultaat
Na genezing is het resultaat zichtbaar: een egalere en gladdere huid.

De behandeling
Wanneer u een peeling ondergaat, ervaart u een warme, branderige en trekkerige sensatie. Niet zo fijn, maar dit betekent dat de behandeling zijn werk doet. Nadien behandelen we de huid met een crème, ook wel een ‘’Post Peel Mask’’. Deze zorgt dat de pijn stopt en voorkomt dat de huid gaat ontsteken.

De effecten
+ Frissere uitstraling
+ Verbeterde huidconditie
+ Verbeterde huidstructuur
+ Verfijnde poriën
+ Minder fijne lijntjes
+ Minder rimpels
+ Minder pigmentvlekken

Geschikt voor:
Deze peeling is geschikt voor iedereen die de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil verminderen. Dit kan tevens een preventieve oplossing zijn. Na de peeling ervaart u het sterke verfrissende effect en zult u zien dat uw huid significant is verbeterd. Een peeling is tevens geschikt voor de hals, het decolleté en de handen.

Reactie van de huid:

Wanneer u een peeling heeft ondergaan kan de huid wat rood zijn, trekkerig aanvoelen en er kan zich een lichte zwelling voordoen. Een dag na de behandeling zal uw huid licht ‘barsten’. Als gevolg kan de huid vervellen en droog en schilferig worden. Dit is normaal: er is namelijk een nieuwe huid in de maak. Queen Center adviseert om tijdens het vervellen (dit duurt enkele dagen tot een week) niet aan de huid te zitten. De totale duur van het herstel is ongeveer 2 weken.

Nazorg:
U dient uw gezicht na de peeling voor minimaal 4 weken lang met zonnebrandcrème in te smeren. De zonnebrandcrème moet minimaal factor 30 – 50 bevatten en meerderde malen per dag worden aangebracht. Een spf-factor in uw dagcrème is niet voldoende!

Duur van de behandeling:
60 minuten

Interval:
2 tot 4 weken

Intake:
Queen Center adviseert een intake/consult voorafgaand aan de behandeling. Tijdens dit gratis consult van 10 minuten wordt er besproken wat u in uw situatie kunt verwachten van de behandeling, de resultaten en nazorg.

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om de huid goed voor te bereiden op de peeling. Dit kan door middel van een Skin Tech Blending Bleaching Cream. Deze crème dient zeker 2 weken voor de aanvang van de eerste peeling tweemaal daags aangebracht te worden. Skin Tech Blending Bleaching Cream kunt u kopen bij Queen Center.

Advies:
Wij adviseren om tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Daarnaast dient u voor vier tot zes weken na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Wij zouden u willen vragen om op de dag van de peeling geen make-up te dragen en de huid ook 48 uur na behandeling make-upvrij houden. Op deze wijze wordt de huid zoveel mogelijk met rust gelaten. Heeft u last van een trekkerige huid? Dan kunt u eventueel een voedende hydraterende crème, neutrale crème of parfumvrije zalf (zoals Vaseline) gebruiken.

125,-

Queen Center

  • Pijnloze behandeling
  • Lichaamseigen stof
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • 5 jaar ervaring
  • Snel en natuurlijk resultaat


Wij scoren 9,8 van 10
berekend uit 41 reviews van klanten.