Microneedling

Voor een stevige en gladde huid

Microneedling is een behandeling die wordt uitgevoerd met de Dermapen. Ideaal voor de huid die wat extra’s nodig heeft! Deze behandeling is geschikt bij een oneffen huid, verwijde poriën, striae en acne-littekens.

De Behandeling

Het stimuleren van de huid
De Dermapen brengt d.m.v. verschillende naaldjes, verticale geultjes aan in de huid. Deze geultjes zijn aan de buitenkant niet zichtbaar. Op deze wijze wordt de huid geactiveerd en gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit levert een stevige, gladde huid op en maakt acne-littekens, striae en rimpeltjes meer oppervlakkig.

Reactie van de huid:
Na de behandeling kan het voorkomen dat de huid roze tot rood wordt. Een andere mogelijkheid is dat de huid gaat schilferen of een lichte zwelling vertoond. In slechts enkele gevallen ontstaan er korstjes.

Microneedling, een oplossing voor u?

Microneedling is geschikt bij:
+ Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
+ Acne-littekens en andere littekens
+ Zonbeschadiging en pigmentstoornissen
+ Grove huidstructuur en vergrote poriën
+ Striae, striemen en cellulitis

De duur van de behandeling:
60 minuten

Aantal behandelingen voor een optimaal resultaat:
Minimaal 3 behandelingen*

Interval:
2 weken

Intake:
Queen Center adviseert een intake/consult voorafgaand aan de behandeling. Tijdens dit gratis consult van 10 minuten wordt er besproken wat u in uw situatie kunt verwachten.

Advies:
Wij adviseren om 2 weken na de behandeling het contact met direct zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Indien dit op een bepaald moment niet mogelijk is, dient u zich in te smeren met een zonnebrandcrème spf 50. Wacht tot gedurende 48 uur na de behandeling met het aanbrengen van make-up. Wacht tot gedurende 72 uur na de behandeling met bezoeken van een sauna of chloorhoudend zwembad.

*Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en huidtype verschillen. Vraag de specialist wat u in uw situatie kunt verwachten.

125,-

Queen Center

  • Pijnloze behandeling
  • Lichaamseigen stof
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • 5 jaar ervaring
  • Snel en natuurlijk resultaat


Wij scoren 9,8 van 10
berekend uit 41 reviews van klanten.