Boek uw behandeling

Makkelijk en online, zo gebeurd!

Direct een afspraak maken? Dat kan! Maak gemakkelijk online uw afspraak door middel van het onderstaande formulier.

Reserveringskosten
Omwille van uw reservering rekenen wij een bedrag van € 25,-. Dit wordt uiteraard bij uw behandeling in vermindering gebracht. U kunt dit bedrag bij uw reservering met iDeal betalen.

Annulering
Lukt u het toch niet om op uw afspraak te komen? Dat kan gebeuren! Wij willen u wel graag verzoeken dit minimaal 72 uur van te voren aan ons door te geven. De reserveringskosten worden ingehouden wanneer u een afspraak niet of niet tijdig annuleert.

mei 2024
madiwodovrzazo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aandachtspunten

Telefonisch bereikbaar

Queen Center wil haar klanten graag in alle rust kunnen behandelen. Tijdens de behandelingen wordt de telefoon dan ook niet aangenomen. Spreek daarom de voicemail in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij proberen dit altijd dezelfde dag nog te doen. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen: info@queencenter.nl. Vaak lukt het ons hier een sneller antwoord op te geven, omdat wij tussen de behandelingen door de e-mails lezen.

Betaalmogelijkheden

Bij Queen Center betaalt u met pin of contant.

Annuleren of verzetten

Het kan een keer voorkomen dat u uw gemaakte afspraak niet redt. Wij willen u vragen om dit 72 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch aan ons door te geven. Dit geeft ons de ruimte om nog iemand anders op de geannuleerde tijd in te plannen. De reserveringskosten van € 25,- worden ingehouden wanneer u een afspraak niet of niet tijdig annuleert.

Mobiele telefoons

Graag willen wij u vragen om uw mobiele telefoon tijdens de behandeling uit te zetten. Zo kunt u ongestoord genieten van de behandeling en zich meer ontspannen. Het is daarbij ook niet mogelijk om de behandeling te onderbreken voor telefoongesprekken (uitzonderingen natuurlijk daargelaten).

Kinderen

Bij Queen Center zijn we dol op kinderen, maar wij hebben helaas geen kinderopvangmogelijkheden of kindervoorzieningen. Om de rust te bewaren in de kliniek zouden we mama graag vragen om voor dit moment even alleen te komen genieten.

Parkeermogelijkheden

U kunt uw auto gratis parkeren.

Uw gegevens

Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw gegevens, wat ons betreft is dat vanzelfsprekend. Wij handelen volgens de huidige privacy- en regelwetgeving. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van uw gegevens aan onze praktijk, dus ook als deze wijzigen. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw adres of telefoonnummer? Geef uw wijziging bij voorkeur door aan ons per e-mail of aan de balie.

Hygiëne

Wij hechten veel waarde aan een goede hygiëne. Het is daarom in de gehele praktijk niet toegestaan om te roken of huisdieren mee te nemen.

Producten kopen in de Queen Center-webshop

Binnenkort live!

Heeft u een klacht?

Wij proberen u te allen tijde zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben over een behandeling en/of product dan willen wij u vragen dit zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken. Wij zullen dan proberen om samen met u tot een oplossing te komen.

Huidscan

Een gratis huidscan (incl. 2 producten) kunt u alleen telefonisch of per e-mail boeken.

Queen Center

  • Pijnloze behandeling
  • Lichaamseigen stof
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • 5 jaar ervaring
  • Snel en natuurlijk resultaat


Wij scoren 9,8 van 10
berekend uit 41 reviews van klanten.